Volledige ontzorging van jouw zakelijke social media

Van foto- en videografie tot het plaatsen op de juist platformen

Of je nou één bericht per week wilt of drie, één video per maand wilt of één bericht op jouw persoonlijke LinkedIn. Bij Wouter Nieboer ben je op het juiste adres voor hoogwaardige en kwalitatieve content die jouw doelgroep bereikt. 

Laat zien dat je er bent

Laten zien dat je er bent kan soms al voldoende zijn om klanten naar jouw organisatie te trekken. Het is namelijk uit onderzoek gebleken dat klanten sneller naar een winkel gaan of voor een merk kiezen als ze deze volgen op social media.  

Wouter Nieboer weet als geen ander hoe je mensen moet bereiken op social media en gebruikt hiervoor hoogwaardige content uit eigen creatie. Met continuïteit, constante vernieuwing en een content strategie wordt jouw doelgroep getriggerd om jouw organisatie op te zoeken. 

Fans praten over je

Met leuke content zorg je ervoor dat erover gepraat wordt. Jouw volgers worden fans en fans zorgen voor bereik. Laat je social media organisch groeien en vergroot je bereik.

Laat elke volger een merkambassadeur worden en verleg grenzen op het gebied van social media. Klanten verliezen jou niet uit het oog en weten je te vinden wanneer het nodig is. Of wanneer social media ze ervan overtuigt. 

Altijd zichtbaar

In deze tijd is het belangrijk om actief te zijn op social media. Alleen actief zijn is niet altijd voldoende, het is ook belangrijk om unieke content te plaatsen. Cycling Media gebruikt speciale tools en maakt hoogwaardige foto’s en video’s voor de meest bijzondere en passende content.

Er zijn verschillende pakketten beschikbaar, waarbij Wouter jou kan helpen om online zichtbaar te zijn op verschillende social media platformen. Het starttarief is € 99,- per maand en er zijn veel maatwerk oplossingen, waarbij altijd meegedacht wordt met de klant. Doelgericht, volgens een content-strategie en -kalender wordt content gemaakt, gepland, gecontroleerd en geplaatst op de juiste tijdstippen en platformen.

Wil jij dat jouw bedrijf vanaf nu altijd zichtbaar is? Laat hieronder je gegevens achter of neem meteen contact met mij op.

Contactgegevens