Over mij

Wie ben ik

Wie ben ik

Mijn naam is Wouter Nieboer, en ik ben een enthousiaste ondernemer met een passie voor sociale media, webontwikkeling en het creëren van hoogwaardige content door middel van foto- en videografie.

Sinds 2017 ben ik actief als ondernemer in de wereld van sociale media en webontwikkeling. Het begon allemaal als een passieproject, maar groeide al snel uit tot een fulltime bezigheid waar ik mijn creativiteit volledig in kwijt kan. Ik vind het geweldig om ondernemers te helpen hun online aanwezigheid te verbeteren en hun boodschap effectief over te brengen aan hun doelgroep.

Naast mijn werk ben ik ook een fervent liefhebber van buitensporten. Fietsen en boulderen zijn twee van mijn favoriete bezigheden. Er gaat voor mij niets boven het gevoel van vrijheid tijdens een lange fietstocht door de natuur. Deze activiteiten geven me niet alleen fysieke energie, maar ook mentale helderheid en inspiratie voor mijn creatieve werk.

Heb je vragen, wil je samenwerken of gewoon een praatje maken? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen! Je kunt me bereiken via onderstaande gegevens. Ik kijk ernaar uit om van je te horen!

T: 050-2111726
W: 050-2111726
E: hallo@wouternieboer.nl

Persoonlijk

Ik help je graag met uitdagingen. Jij hebt een vraag ik regel het. Door mijn open bereikbaarheid help ik je graag persoonlijk en snel om ervoor te zorgen dat jouw uitdaging opgelost wordt. Ik denk graag in oplossingen met een creatieve touch, zodat we er iets unieks van maken.  

Transparant

Dankzij een transparante aanpak weet je precies wat ik ga doen. Ik communiceer van tevoren goed hoe ik het ga doen en probeer zo efficiënt mogelijk de doelen te behalen. Dit is volgens een strategie en agenda volledig opgebouwd. 

Vooruitstrevend

Door de grote interesse in het werk dat ik lever, probeer ik altijd te innoveren. Door bij te houden wat nieuw is op de markt en mijn eigen kennis te verbreden. Regelmatig volg ik cursussen, waarbij ik vooruitstrevend blijf op jouw concurrenten.